divendres, 15 d’abril del 2011

Tios, ties i relacions

Un tio és cabró per naturalesa i, de tant en tant, se centra una mica i es porta bé.
Una tia és bona persona per naturalesa i, de vegades, les circumstàncies de la vida l'obliguen a putejar.

En línies generals.
I qui digui que no, menteix.

6 comentaris:

  1. No puc estar més en desacord amb el que acabes d'escriure. Generalitzar mai ha estat una bona pràctica, i menys en el sempre empantanegat tema de la guerra de sexes. Ni tots els homes som una panda de cabrons (com a molt una mica neanderthals en ocasions), ni totes les dones sou bones persones per naturalesa (Esperanza Aguirre és una dona, crec, i és malaputa com ella sola).

    Depenent de les circumstàncies de la vida, tots fem putades de tant en tant, i tots som bones persones de tant en tant. És el que té pertànyer a l'espècie humana.

    ResponElimina
  2. Pistu, avui estàs que et surts, filla! Per favort!

    ResponElimina
  3. Em fa molta pena llegir coses semblants. Aixó vol dir que els tius que has conegut no valen un duro i que aixó t'ha modificat la visió del sexe masculí de per vida.

    Em sap greu però pensant així no seras mai feliç, ni trobaras ningu que t'estimi. Si coneixes un noi i ja desconfies d'ell desde el minut zero ( perque per naturalesa son cabrons ) sempre estaras pendent del que pugui passar, pensant en possibles enganys, en possibles putades, en possibles bannyes... i t'oblidaras del que es mes important, que es de disfrutar del que t'ha donat la persona que ha decidit acompanyar-te durant aquelles hores, dies, mesos o fins i tot la vida sencera.

    Sigues mes pura i mira mes amb el cor. Prejudici es ignorància.

    ResponElimina
  4. Vinga, Pistu, a liar-la gratuïtament! xD

    Quina cosa més absurda. Primer, molt poca gent és "el que sigui" per naturalesa; tots canviem amb la vida i segons les circumstàncies. I segon, per desmuntar la teva teoria només cal pensar en la quantitat espectacular de ties que són unes zorres; que n'hi ha, i MOLTES.

    ResponElimina
  5. Menteixes tu. I molt, menteixes molt.

    Són cabrones o no ho són les persones, no els homes o les dones. Quina generalització més gratuïta i falsa, per favor.

    ResponElimina
  6. Sí, en fi, una mica exagerat i generalitzat està... però suposo que és culpa del que has anat trobant i del que tractes..

    ResponElimina