dissabte, 16 d’abril del 2011

Avís a la població: el misteri del Trident

Senyores, senyors, escric aquestes línies perquè no caiguin a la trampa dels publicistes de la gran marca de xiclets que ha substituit el grandiós i elàstic Boom Boom Boomer Súperchicle. No cometeu l'error de comprar el nou Trident Senses Mega Mystery.

L'anunci, per si no l'heu vist, és aquest:


Ells saben bé que l'ésser humà és curiós de mena, que sempre volem saber més, i amb un signe d'interrogant fan que es compri un xiclet que no s'hauria venut mai. I és que ells diuen que és "el sabor que no podrás adivinar", però jo us revelaré que ho he descobert (i que vinguin els tios i els estruços que vulguin) i té gust d'una barreja estúpida entre líquid neteja-vidres, el Twister, famós gelat de la nostra infància, una mica de gelat blau de pitufo i quatre coses estranyes més. És molt raro. Però molt. Només olorar-lo ja fa com cosa. Sembla com si haguessin pillat totes les sobres i les haguessin posat en un xiclet que, a més, per acabar-ho d'arreglar, és blanc i dóna la sensació de mossegar un paper. Però és que si fos així una barreja rara però bona, encara, però és que és DOLENT. Dolent majúscul, amb totes les lletres.

Han fet un xiclet dolent i li han hagut de fotre un interrogant perquè almenys siguem uns pringats i el compressim moguts per aquesta curiositat xismosa que ens envolta sempre. Perquè almenys tinguin una primera venta per cada persona. Perquè a més, l'anunci et diu que no revelis de què té gust, perquè clar, si no, la notícia que és dolent dolent s'estendria com la pólvora i només el comprarien per primer cop uns quants. Però com que jo sóc bona persona, us estalvio l'euro i mig que us cobrarien per ser curiosos.

I me'n queden dotze que hauré d'anar repartint a gent i matant-los la curiositat de gratis. O a gent que pensarà que sóc una bona amiga que comparteix les coses. La diferència entre llegir o no llegir aquestes línies.

5 comentaris:

  1. genial nena! com el xiclet Cheiw junior de maduixa àcida de la meva època, rian de rian!!!!!

    angie

    ResponElimina
  2. Potser, justament, dient-te q no diguis el gust q té, pretenen q publiquis un article com aquest al teu bloc, fent-los publicitat, no?

    ResponElimina
  3. Però, Aleix, precisament dic que no els compreu!

    ResponElimina
  4. per sort son petit no com aquells BOOMERRRRR que habian abans, jijiji

    ResponElimina