dimecres, 29 de juny del 2011

#porraescenapiscinalariera

Amics, amigues, miro La Riera.

I fa uns dies míster Jordi Planas (véase el nostre estimadíssim Sergi) penjava aquesta foto al Twitter.


Sembla que no és l'última escena perquè va ser uns dies abans que digués que gravaven l'últim capítol, però veient com estan les coses m'atreveixo a fer una porra per veure què pot passar sota l'aigua d'aquesta piscina tan immensa i preciosa, (i que mai tenen temps de fer servir, tot sigui dit, o tingués una piscina així i hi estaria tot el dia, tot i que, esclar, potser fot una mica de mal rollo banyar-se allà on la va palmar el teu pare... i tal).

En fi. Que quan vaig veure la foto vaig pensar: calla, calla, a veure què passa sota l'aigua, aquest cop. Com que queden uns dies, faré la meva aposta, i la deixarem escrita per aquí baix. No crec que ens fotin un altre mort, primer que no li toca morir a ningú, ara, tal com estan les trames, i segon que seria massa repetitiu i li hauríem de fer un gran #etfelicitofill al guionista que ho hagués ideat.

Doncs va, l'escena guanyadora que m'agradaria veure i que penso que potser veurem, aquí sota l'aigua, abans d'acabar la temporada, i veient com estan les històries i vist el capítol d'avui, perquè la cosa ja cansa i espero que a la tercera temporada quedi ben clareta i feta des de bon principi, és:

EL SERGI I LA MARIBEL FENT-SE MIMOS A LA PISCINA, per fi.
(abans tenia la cua de "i la Maribel vestida de núvia que s'ha escapat a mig casament, però veient que no és l'últim capítol, deixo estar aquesta part).

Així doncs, els dos es lien pre-casament deixant a la pobra noia feta un mar de dubtes i, finalment i per la gran alegria del públic, la senyora Maribel no es casa amb el garrulo de Tudela.

Ale, jo ja he dit el què. HAGAN SUS APUESTAS!

2 comentaris:

  1. Vaig a roda de l'aposta! Això ha de ser una escena quasi-porno! haha Que el "cuento" del Sergi i la Maribel ja cansa, si no és per acabar embolicant-se...

    ResponElimina
  2. Si et dic que no tinc ni puta idea del que parles, quedo molt malament?

    ResponElimina