diumenge, 26 de juny del 2011

#tuitsopar

#senyoresque són massa previsores i sempre arriben mitja hora abans als llocs, tuitejava. I va i em perdo. Però no vaig fer tard, eh! Això mai.
Arribem a puesto i la gent es presenta. Com si calgués, saps.
I el senyor més vell i experimentat de la noche, el vozarrón, ens ensenya fotos del seu crio i ens entra més gana encara perquè és tan moníssim que te'l menjaries.
Els borratxos de turno proposen anar entrant a fer el primer vi mentre jo espero a la @jaraec i ells esperen a un munt de gent imaginària que es va apuntar al doodle fa un mes i que, esclar, vindrà, encara que hagin dit tots mil cops que el dia no els vagi bé o s'hagin desentès del tema... en fin! Que sí, que serem dotze..
Comencen encervesats però jo com que sóc bona nena (NO ÉS PERQUÈ NO TINGUI L'EDAT, MAMONS!) em quedo amb Coca-cola, tot i que després passarem al vi, per primer cop a la vida, tot sigui dit. Sí, nens, vau ser partíceps del meu primer àpat amb vi, veus que bé!
Cal dir que el vi era a temperatura ambient, digue-li ambient, digue-li que semblava un puto Cacaolat calent. (MÍSTER ACCÍDIA NO FA QUE REPETIR QUE ELL TAMBÉ VA CALENT)
Només sopant la bateria ja va baixar al 30%. CRISI TOTAL. "Mira el twitter! Mira el twitter!" i esclaaaar.. MISS BOATELLA, COMPRI'S UN SMARTPHONE JA!
Les fumadores anaven tajes perdías i es van morrejar amb un cactus o alguna cosa que no vaig acabar d'entendre.
Tot el restaurant presencia un book de fotos molt molt estrany. (PER CERT: en un iPhone, no sé quin, hi ha fotos meves que vull.)
Descobreixo que a Twitter es diuen mentides. CRISI TOTAL 2. MALES PERSONES!
Trobo a faltar més confessions. Tot i que míster @serranillu ens confessa que en Nil de la Riera és MOLT GUAPO. Com si no ho sabéssim -.-'
CRIDEM, així, majúscul. I el lloc ple de sopars romàntics, saps? Una crítica a Internet deia que era que el lloc era sorollós sobretot si et toca al costat d'un grup... aiii, quanta raó, pobrets.
Hi ha unes profiteroles amb un intent de foto porno, i una calba no calba i unes calces i dues mini #polles però això ja ho vau veure.
Al cap d'una eternitat i de noséquantesmil ampolles de vi, i després que miss @ullsverds ens analitzi psicològicament segons la nostra lletra (HO VA CLAVAR BASTANT, LA TIA.. A QUE ÉS PRECIOSA, PERÒ, LA MEVA LLETRAAAA?), paguem en el que és el pagament de sopar de grup més fàcil de la meva vida.
S'apunta el germà Boatella que és més gran i gros del que semblava i els hermanísimos ens duen a un bar. MERDA, EL CHECK-IN DEL FOURSQUARE!
Corren els gintònics i algun il·luminat (més tard he sabut que fou míster @vahomeva) fa la frase estel·lar de la nit: com es deu dir gintònic en castellà? Gintónico? JUAS. JUAS. JUAS.
Hi ha qui diu que el 43 fa posar calent, jo en vaig beure i vam acabar parlant de vibradors. No sé si hi té alguna relació..
Confessions vàries i variades, i els grans donen al bebito aquí present consells per a la vida, amors, no-amors, filosofia, i tal. Grans consells. O no. (ALGÚ ME'LS RECORDA?)
De fet, aquí comença a barrejar-se la informació, abraçades i abraçades a punta pala (SÓC TELETUBBIE, REMEMBER?) amb la presència d'un ex-@Mierdival de mentida que no és ell però diu que sí, una màquina d'aquelles de unir tres boles que desapareixen i tal i qual com quan era petita, i un tio que em canvia el lavabo, així, perquè sí.
A todo esto, marxen els amfitrions, i marxa don @serranillu. LA JARA QUAN COLLONS VA MARXAR? Abans que tothom, sí, perquè és una rajada, però QUAN?
Pirem cap a un bar que es diu Fama però el foursquare no el troba perquè en realitat es diu Alfa. OLE TU. Gràcies des d'aquí al noi que fumava a fora i em va desfer l'enigma ^^'
MALIBU&PINYA :D :D
Dos es perden per la pista, els altres carreguem el mòbil en un endoll que hi ha por ahí. FEEL LIKE A NINJA. (he dit que sóc la buscadora oficial d'endolls?)
Més besitos i atxutxons. Més.
S'encenen les llums. O els llums. NO EM RENYEU, HÒSTIA.
Diagonal avall, taxi. Casa tiet. DORMIR. Tren. Escriure directius per crònica. PIMPAM.

CONCLUSIONS: MOLEU MASSA. #RISSAPIPI MÀXIMA. ESTEU MOLT MÉS PENJATS A L'1.0. PERÒ MOLA, MOLA MIL :)


[[#FF enorme monumental @dolorsboatella @serranillu @marsanou @vahomeva @accidia @pepboatella @jaraec @ullsverds :P]]

5 comentaris:

  1. ole ole ole oleeeeee besitoooos Wapi!! Vaig marxar al primer bar i em vas fer mil petons i abraçades Jaraec

    ResponElimina
  2. És curiós: una crònica d'un sopar on hi han anat unes dotze persones, i només dos comentaris?
    Ja saben els altres tuitaires convidats que existeix aquesta crònica? Hi ha més cròniques?

    ResponElimina
  3. I els que estaven comentant via twitter, ja estaven pel sopar?
    La gràcia de la crònica és que és posterior: la ressaca, la desmemòria, la reconstrucció parcial dels fets... AQUESTA ÉS LA GRÀCIA!
    I la comparació de cròniques d'un mateix esdeveniment.

    ResponElimina