divendres, 24 de juny del 2011

Sant Joan? No, gràcies.

Totalment en contra de nits com la passada i el Cap d'Any, nits en què sembla obligatori sortir al carrer, emborratxar fins l'última cèl·lula del cos i fer el gilipolles fins a altes hores de la nit, perquè una estranya sensació que sura en l'ambient ens diu que tornar a casa abans de les cinc és de capullos, de pringats i de marginats socials. Senyores, senyors, quina GILIPOLLADA.

Farta de la pressió social, farta de les grans depressions creades per unes il·lusions imposades que mai es compleixen, però que tots ens empassem juntament amb litres d'alcohol, sense atrevir-nos a dir que la nit més curta de l'any no va ser ni de bon tros la millor, sinó que ens ho passem molt més bé altres caps de setmana i que potser ens hauria agradat més quedar-nos a casa.

Farta de nits amb res a celebrar, si no és el fet d'aguantar i aguantar i aguantar al carrer només per aguantar, de beure per beure, d'estar desperts com sigui encara que ens fotem de fàstic només perquè volem demostrar que som molt machos, súpercools i súperpopus fent una foto on es vegi sortir el sol.

Farta de nits d'aquestes, multitudinàries i amb tots els súpermercats buits d'alcohol perquè totes les ampolles han fugit camí d'alguna platja on baixaran al costat d'altres substàncies i de gent amb l'únic objectiu de pillar la turca de la seva vida. Gent que és molt probable que acabi la nit plorant perquè algun llest s'ha aprofitat del grau etílic de l'ambient per fer-se d'or i endur-se tots els bolsos i carteres que podia arreplegar.

Senyores, senyors, m'he passat anys de la meva vida plorant per no tenir plan per anar a tajar-me per Sant Joan. Però fa dos anyets ja vaig descobrir que no passava res per quedar-se a casa, que no et sortien plomes ni taques verdes ni et converties en cap monstre ni en cap pària social. És molt millor sortir quan se'n tenen ganes, quan es té alguna cosa a celebrar, quan té alguna mena de sentit sortir de casa més tard de les onze de la nit. Ser al carrer perquè alguna mena de cultura no escrita t'ho imposa, és tonteria.

6 comentaris:

  1. Oh si!!! Orgasmicament d'acord XD Es que si hi ha dos nits sobrevalorades a l'any aquestes són Sant Joan i cap d'any.
    Si vas a algun local, pagues una milionada per fer una cosa que el cap de setmana següent pots fer gratis... I si vas a la platja estarà a petar, que la nit següent allà no hi ha ni Déu i tens la platja per estar tranquil·lament amb els amics.
    Completament MITIFICADES.

    ResponElimina
  2. Estic d'acord amb #1 , són dues nits sobrevalorades i mitificades, que quedi clar. En aquest sentit totalment d'acord que la majoria de coses que puguis fer aquestes nits et surten per un ull de la cara i l'endemà de "gratelins". Tot i així, el fet de sortir per sortir no el veig tant malament, està clar que cada dia no però si tmpoc tens res a fer doncs pillar una bona turca amb els colegues no està malament. Quan siguem grans ja ens quedarem a casa a partir de les 11h però ara "carpe noctus!"

    Mera opinió, salut!

    Twitter/C0MM3ND4T0R3

    ResponElimina
  3. Només li puc dir que "Si a todo". Aquest estigma social que s'ha imposat que si cada cop que surts no agafes una taja important ets merda, i que hi ha dies assenyalats a l'any on imperiosament has de sortir i destruir-te, no s'aguanta per enlloc. És un fàstic insuportable.

    Jo també vaig passar el sant joan a casa, i al ritme que vaig algun dia m'hi passaré fins i tot el cap d'any, i l'endemà quan em trobi algun amic o conegut i em digui que va passar una nit brutal i que va ser espectacular, riuré, perquè tant jo com ell sabrem que la nit ha estat una merda i que quan s'ha despertat avui amb una ressaca enorme, ell es sentia la merda més fora de la societat possible.

    En fi, que té més raó que una santa.

    Signat, una persona que ha sobreviscut a no sortir a tajar-se/drogar-se a sant joan.

    ResponElimina
  4. sabeu què, però? Dissabte vaig sortir i la taja madre va ser madre madríssima! :)

    No als dies assenyalats, sí a les nits moníssimes!

    ResponElimina
  5. El pitjor de tot és que la platja queda com un abocador. No, perdó, els abocadors queden més nets... una cosa és anar de festa i l'altra és ser un degenerat fastigós :-(

    ResponElimina