divendres, 22 de juliol del 2011

FUCK YOU!


Dedicat a tots els gilipolles que en aquesta vida m'han volgut només per una cosa, pels que només m'han mirat quan ja no duia pantalons, pels que m'han dit preciosa mil vegades però han parat quan s'ha acabat el polvo. Dedicat a tots aquells desgraciats que em tractaven bé fins que es van cansar que no m'obrís de cames, als que en van trobar una altra de més guarra que els hi xupava de puta mare i van passar d'algú que pensava amb el cap. A tots els que jugaven a la carta de jove romàntic amb futur prometedor i a l'hora de la veritat no eren més que jokers de riallada absurda. A tots els que es pensen que som trossets de carn que algun dia tindran a sobre. A tots els que ho van pensar i es van quedar amb les ganes. A tota la munió d'homes indecents i inútils que m'he trobat i que em trobaré a la vida. Viure és molt més que col·leccionar orgasmes.

FUCK YOU.

6 comentaris:

  1. doncs estàs prou guapa a aquesta foto :)

    ResponElimina
  2. Ui, quanta rancúnia.

    Que t'enganyin fot, però no cal tenir un doctorat en física quàntica per venir veure aquest tipus de gent. Si prestes atenció a l'entorn, els gestos, les paraules, i els fets, aquesta penya es veu venir d'una hora lluny.

    Són culpables? Bastant, però tu també per no posar-hi dos dits de front. Un consell: menys televisió i més Chomsky i Orwell.

    ResponElimina
  3. Chomsky.. Chomsky.. ens l'hem menjat durant tota la carrera..

    ResponElimina
  4. Que genialment escrit i com impacta, impressionant!

    ResponElimina
  5. Ara et fas la víctima.

    Et pot passar una vegada, dos, potser tres...

    Pero si tant sovint pateixes aquestes situacions no t'has parat a pensar que potser ets la típica dona fàcil que tothom la vol només per sexe?

    Vinga, home. No anem de víctimes.

    Sóc home i sé del que parlo. Si no funciona, no vol dir que només buscava sexe...

    ResponElimina
  6. M'ha encantat el post, de veritat. Trobo que és la declaració d'intencions més genial que he llegit mai ... una emprenyamenta (sí, ja sé que no existeix la paraula, però mola) en tota la regla (i més, tractant-se d'una noia). M'agradaria fer émfasi en l'apartat "jokers" ... molt ben trobats.

    Ara bé (que vol dir "moro"), és veritat que hi ha molta gent malparida ... però, com diu l'anterior anònim, no pot ser que una part del problema sigui teu?

    Va, anima't i endavant les hatxes

    ResponElimina